Prenovljeni Coworkingi

Prostor za vaše pobude, izrečene med delavnicami, se ponovno odpira!

Želimo vas povezati in ohraniti super energijo, ki ste jo ustvarili v skupinah.

Ne želimo namreč, da vaše ideje ostanejo le zapisane na zidovih socialnih omrežij ali da ostanejo izrečene le med delavnicami …

Pridruži se Coworkingu Inkubatorja 4.0!

  • Kdaj? v ponedeljek, 21. maja ob 12h, nadaljujemo ob ponedeljkih ob istem času!
  • Kje? Na Socialni akademiji, v učilnici, kjer potekajo tudi delavnice Inkubatorja 4.0. (Nova lokacija! Tržaška 132, Ljubljana)
  • Zakaj? Da vam da poleta! Da vas navduši, prevzame in da najpomembnejše: dobite možnost sodelovati pri krajših vsebinah, ki vas zanimajo in za njih še ni bilo dovolj časa. Nove pobude za vsebino v naslednjih ponedeljkih zbira:  [email protected].
Kako poteka Coworking?
  • Učilnica bo zate odprta med 12. in 20. uro.
  • Kadarkoli lahko prideš in koristiš internet, so-udeležence z usposabljanj in druge udeležence Inkubatorja, na razpolago ti je tudi navdihujoča knjižnica, kava, čaj in piškoti.
  • Delaj samostojno, v skupini ali pa se pridruži eni izmed delavnic!

Ta ponedeljek tudi:

(12-15h) –  Ti si na prvem mestu! (vodi: Mojca Galun)
Čas za individualno svetovanje pri uresničevanju tvojih želja in ciljev, ter iskanje sinergij s Socialno akademijo, ter minglanje z ostalimi udeleženci Inkubatorja 4.0. Poiščimo kako si lahko skupaj pomagamo do boljšega jutri!

(15-17h) –  Naredi sam: žonglerske žogice (vodi: Mojca Galun)
Žonglerske žogice pridejo pri vodenju skupine in trenerskih delih zelo prav. Vendar kot vsa oprema – stane. In dokler še nimaš svojega lastnega kovčka z opremo, je fino, da se znajdeš in znaš stvari narediti kar sam, pa še skoraj zastonj. Pridi zraven, mi priskrbimo material, ti pa pridne rokice in boš imel svoje=).

(17-20h) – Prek pravljic do znanja – obvezna predprijava (vodi: Alenka Potočnik)
Zakaj ne bi težavne teme zapakirali v pravljico in jih predstavili na način, ki bo vse pritegnil? Če te zanima kako se tega lotiti, si označi na koledarju. Obširnejši opis sledi.

Coworking tokrat vodijo:

Alenka je psihologinja in trenerka mehkih veščin. Decembra 2011 je na treningu trenerjev ugotovila, da jo ustvarjanje okolja, kjer lahko preizkušamo svoje sposobnosti, znanja in veščine neizmerno veseli. Za to se zavzema, gradi in išče tudi kot so-ustanoviteljica zavoda ImpACT. Posebej blizu so ji treningi komunikacije, skupinskega dela in ustvarjalnosti. Ko ne posluša predavanj, se zabubi še med knjige, vseh debelin, barv in oblik – najraje v tiste, ki odpirajo širše poglede, žgečkajo ustvarjalne ideje in hranijo nove in nove misli.

 

Mojca je svoje prve izkušnje vodenja delavnic pridobila v taborniški organizaciji, s članstvom v bazenu Mladinskega sveta Slovenije pa je dobro spoznala celoten mladinski sektor. Svojo strast grafičnega oblikovanja je odkrila pri oblikovanju letakov za mladinske aktivnosti, sledilo je veliko ur samostojnega raziskovanja in polnočne kreativnosti, kar ji je koristilo tudi pri diplomskem delu, ko je oblikovala mobilno igro za otroke. Sedaj pa že leto dni skrbi za grafične potrebe na Socialni akademiji.

 

Za koga?

Za vse, ki so že vključeni v projekt Inkubator 4.0 in so se udeležili vsaj ene druge aktivnosti.

Te zanima še kaj? Za več informacij piši na [email protected].


Kaj te čaka naslednjič?

28. maja (17-20h) –  Zahtevnejši udeleženci: izziv ali bonus? ( vodi Sašo Kronegger) – obvezna predhodna prijava!
Imate izkušnjo z udeležencem, s katerim niste znali delati? Kaj storimo, ko opazimo, da nekdo v skupini pada ven?
Kako ugotovimo kakšen je razlog za to in kako ukrepamo? Kaj vse lahko naredimo, kadar smo že vnaprej opozorjeni, da bomo dobili udeleženca za katerega pravijo “da je z njim težko delat”?

Pridružite se nam na triurni delavnici, kjer bomo iskali odgovore na ta in še marsikatera druga vprašanja!

Vodi: Sašo Kronegger

Sašo je socialni pedagog in transakcijski analitik – svetovalec. Izvaja izobraževanja in moderira procese za različne naročnike. Teme izobraževanj so predvsem usmerjene v izboljševanje komunikacije na medosebnem in medskupinskem nivoju, sisteme podpore manj izkušenim (prostovoljcem, pripravnikom, novo-zaposlenim, novo-izvoljenim), izobraževanj in usposabljanje različnih deležnikov organizacije, reševanje konfliktov in timsko delo.

Sorodno:

Ni najdenih rezultatov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.