Coworking Inkubatorja 4.0 odpira vrata!

Tuhtali smo, kako vaše pobude, izrečene med delavnicami, povezati in ohraniti super energijo, ki ste jo ustvarili v skupinah. Ne želimo namreč, da vaše ideje ostanejo le zapisane na zidovih socialnih omrežij ali, da ostanejo izrečene le med delavnicami … Zato smo se odločili, da v Inkubatorju 4.0 ponudimo prostor za druženje, razvijanje idej in mentrostvo, tudi v času izven delavnic.

Odpiramo Coworking Inkubatorja 4.0

  • Kdaj? Prvič v ponedeljek, 20. marca ob 8h, potem pa vsak ponedeljek ob istem času!
  • Kje? Na Socialni akademiji, v učilnici, kjer potekajo tudi delavnice Inkubatorja 4.0.
  • Zakaj? Da vam da poleta! Da vas navduši, prevzame in da najpomembnejše: iskreno povratno informacijo in pristne spodbude za začetek vaše karierne poti.
Kako?
  • Učilnica bo za vas odprta med 8. in 16. uro.
  • Kadarkoli lahko pridete in koristite internet, so-udeležence z usposabljanj in druge Inkubatorjeve udeležence, navdihujočo knjižnico, kavo, čaj in piškote ter brezplačno pico v času kosila.
Ampak! Coworking Inkubator 4.0 je še nekaj več!

Vsak ponedeljek vas v coworkingu pričakujejo mentorji. Za vas bodo na voljo in pripravljeni na sodelovanje pri reševanju izzivov – pri načrtovanju prijav na delo, za piljenje marketinških strategij in vaših družbenih pobud, snemanje in montiranje video vsebin, postavljanje spletnih strani …

Vedno boste lahko v coworkingu Inkubatorja 4.0 mirno delali svoje, se mrežili in našli kolege za skupno reševanje trših orehov ali pa klepetali z mentorjem. Kar boste potrebovali in želeli.

Te zanima urnik in tema posameznega coworking ponedeljka? Vse udeležence Inkubatorja 4.0 obveščamo preko maila. Preveri, kaj ti prinaša ta ponedeljek in kateri mentorji bodo s teboj, v svojem elektronskem predalu.

Coworking prostor smo si zamislili kot prostor ustvarjalnega vzdušja in pretoka idej, ki jih bomo podpirali z zanimivo knjižnico in usposobljenimi mentorji, če boste tako želeli. Namenjen bo mladim, ki aktivno sodelujete v Inkubatorju 4.0 in ste del naše skupnosti (Kako se pridružiš? Izpolni prijavnico in pridi na delavnico.) V začetku bodo ponedeljki nekoliko tematsko obarvani, potem pa bomo poizkušali kar najbolj delovati v skladu z vašimi željami in cilji. Naš namen je, da vam pomagamo najti zagon in inspiracijo za korak naprej, kamor si želite.

Sorodno:

Ni najdenih rezultatov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.