Še kaj ni jasno?

KOMU JE INKUBATOR 4.0 NAMENJEN?

Vstopijo lahko mladi med 15. in 29. letom starosti, ki iščejo priložnosti na trgu dela in trenutno niso zaposleni.

V praksi to pomeni študente proti koncu študija, brezposelne, tiste, ki delajo v prekarnih oblikah dela (preko avtorskih/podjemnih pogodb, študentskega dela ipd.), in tiste, ki enostavno niso nikjer, pa želijo biti.

KOLIKO JE PRI TEM BIROKRACIJE?

Vsak udeleženec ob vstopu v projekt z organizatorjem, Socialno akademijo, podpiše dogovor o sodelovanju ter reši začetni vprašalnik.

KDO SO IZVAJALCI?

Več kot deset jih je in med njimi se gotovo najde kdo, ki lahko bistveno prispeva h kakovosti tvojega življenja.

Gre za izobraževalce, mentorje, trenerje mehkih veščin, coache. Vsi po vrsti pa so šli skozi to pot in ne blefirajo. Stvari vedo iz prve roke.

KOLIKO TO STANE?

Vse aktivnosti Inkubatorja 4.0 so za udeležence popolnoma brezplačne. Tvoja naloga je le, da prideš na kraj dogodka. No, res je: prevoz plačaš sam/-a.

Prav tako sam/-a poskrbiš za kosilo, za odmore s kavo, čajem, piškoti in sadjem pa poskrbimo mi!

KJE POTEKA?

Usposabljanja potekajo v Ljubljani in v Kopru, kamor lahko pridete tudi iz drugih slovenskih občin!

Projekt se tam izvaja s pomočjo odličnih partnerjev Socialne akademije (izvajalec): Mladinske zveze Brez izgovora in Rotunde iz Kopra.

V Ljubljani aktivnosti potekajo v prostorih Socialne akademiji na Tržaški 132, v Kopru pa v prostorih Središča Rotunda na Destradijevem trgu 11.

IMAM VPRAŠANJE!

Za dodatne info se lahko obrneš na Sabino Belc ([email protected]) ali na Evo Gajšek ([email protected]).

DOVOLJ NAKLADANJA. KAJ BOM ZARES IMEL/-A OD TEGA?

Glavni dejavniki, ki vplivajo na to, ali bo posameznik na poklicni poti uspešen, so trije: da ga delo veseli, da zna reševati resnične probleme ljudi ter da ima dobro socialno mrežo.

Inkubator 4.0 ponuja vse troje, in to brez dolgočasnih predavanj!

MORAM NUJNO SKOZI VSE STOPNJE?

Prednost pri vstopu v projekt bodo imeli tisti, ki jih zanima sodelovanje na vseh treh stopnjah.

Eno od temeljnih načel Inkubatorja 4.0 pa je tudi prilagodljivost aktualnim potrebam posameznika. Tako da če na kakšen del ne moreš –  se oglasi in skupaj poskušamo najti rešitev!

KOLIKO ČASA TRAJA?

Ob vstopu se zavežeš, da boš v Inkubatorju 4.0 prisotna najmanj 90 ur. Omejitve navzgor ni, tako da se lahko udeležiš vseh usposabljanj in aktivnosti, ki ti bodo prav prišle na tvoji življenjski poti! 🙂

Meni