Kako odkriti svojo (poklicno) pot?

V času tisočerih možnosti izbire, nasvetov, kaj se najbolj splača in hitrega tempa življenja, ki neprestano težki k vedno večjim uspehom, se na trenutke zdi težko izbirati pravo pot zase.

Pot, ki nam bo prinesla tudi notranje zadovoljstvo in ne le uspehov.

Na brezplačni delavnici delavnici bomo skupaj odkrivali načine, kako zares slišati sebe in v skladu s sabo izbrati dobro in prav.

Raziskovali bomo ovire, na katere naletimo pri takšnih odločitvah in kako nanje pogledati z drugega zornega kota, morda izven svojih okvirjev udobnega in poznanega.

Povabljen/-a na srečanje s sabo in odkrivanje novih možnosti, ki čakajo prav nate – mogoče prav tistih, ki že dolgo čakajo, da jih uresničiš.

Kdaj in kje?

Dobimo se v četrtek, 21. novembra 2019, ob 17:00 v Knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani.

Kako se prijavim?

Delavnica je v prvi vrsti namenjena mladim (15 do 29 let). Za udeležbo je obvezna predhodna prijava, saj je število mest na delavnici omejeno.

Prijave zbiramo do 20. novembra oziroma do zapolnitve prostih mest na [email protected].

Delavnico bo vodila Kristina Kosmač.

 

Kristina je trenerka mehkih veščin, ki že od leta 2009 dela z mladimi na različnih področjih (mladinsko delo, skavtstvo …). Vodila je številne delavnice, usposabljanja, poleg tega pa se tudi sama pridobivala znanje in izkušnje na različnih treningih in usposabljanjih v Sloveniji in tujini. Navdušuje jo povezovanje karierne poti z razvijanjem sebe in iskanjem osebnega zadovoljstva v poklicu, ki ga ljudje opravljamo. Verjame, da je pomembno vedno znova se spraševati, kdo smo in kaj zares želimo ter delati postopne korake v želeno smer.

 

Dodatne informacije: [email protected].

 

 

Sorodno:

1 Komentar. Leave new

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.