Pridruži se ekipi popotniškega novinarstva

Gotovo si kdaj že sanjal/-a, da bi sodeloval/-a pri hudem popotniškem raziskovalnem projektu, kjer je prostor tudi za tvojo idejo, pobudo.

Te zanimajo medijska pismenost, multimedija, organizacija dogodkov, pisanje člankov, delo z mladimi, ozaveščanje javnosti, sodelovanje z različnimi organizacijami?

Pridruži se nam! Pridobil boš veliko novega znanja, izkušenj in povezav.

Začeli bomo z brezplačnim (če še nisi 30) dvodnevnim usposabljanjem ta vikend v Črnomlju (24. in 25. 3.), kjer boš spoznal/-a delovanje celotnega projekta in veliko krasnih kolegov!

Popotniško novinarstvo?

Popotniški novinarji smo tu zato, da spodbujamo slog potovanja, ki omogoča več globljih doživetij, neizbrisnih spominov, pristnih stikov z domačini sveta – zaradi česar svoje vtise želiš tudi deliti naprej.

Želimo združevati neverjetne zgodbe in opogumljati popotnike, gojiti zavestno popotništvo in spodbujati popotniškega duha v nas samih.

V naši ekipi je dovolj prostora, za vse, ki radi potujejo, in si želijo storiti korak naprej!

Pridruži se nam, če bi svoje poptniške misli rad strnil/-a v blog, predstavil/-a svojo izkušnjo na potopisnem predavanju, če bi rad organiziral/-a svoj popotniški dogodek ali pa te zanimajo področja medijev in medijske pismenosti!

Skupaj z ekipo se bomo skozi prakso naučili veliko uporabnih reči – od pisanja kvalititnih člankov in blogov do organizacije dogodkov in predstavitev!

Potuj, Misli, Deli!

 

Te zanima?

Pridi in se pridruži ekipi!

Za info in prijavo piši Nini na [email protected].

Več info o projektu: www.popotniskonovinarstvo.si/

Sorodno:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.