Vabilo na zaključno konferenco MLADIMO PRIHODNOST

Organizacije v mladinskem sektorju se že vrsto let trudimo mladim pomagati pri njihovem polnem vključevanju v družbo in gradnji boljše prihodnosti.

V preteklih dveh letih smo aktivno izvajale tudi projekte, katerih cilj je vzpodbujanje aktivnega državljanstva za večjo zaposljivost mladih. Prek teh projektov, eden izmed njih je tudi Inkubator 4.0, smo pomagale številnim mladim pri pridobitvi najrazličnejših kompetenc in do mnogih novih zaposlitev.

 

Na mladih svet stoji. Se tudi tebi tako zdi?

Če je odgovor da, se nam pridruži na skupni zaključni konferenci

Mladimo prihodnost,

ki bo v četrtek, 13. septembra 2018, od 8. ure dalje

v dvorani Urška na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani (Dunajska cesta 16).

Več informacij in prijavnica te čaka na spletni strani dogodka.

Kaj nas čaka?

Poleg predstavitve rezultatov projektov gre izpostaviti dva sklopa:

Kratki nagovori o prihodnosti mladinskega dela ter sprejem tez o prihodnosti mladinskega dela.

Z nami bodo avtor mednarodne kampanje za ustvarjanje bolj transparentnega trga dela za mlade Transparency at Work, Regis Pradal, strokovnjakinja za poklicno učenje mladih in predstavnica socialnega podjetja Gostilna dela, Tita Destovnik, župan Ajdovščine ter nekdanji mladinski vodja in tabornik Tadej Beočanin in prisluhnili bomo življenjski izkušnje Jerneje Šegatin, ki si je vklesala karierno pot prav prek programov za dvigovanje zaposlovanja in družbene aktivnostih.

Pogovor z evropskim komisarjem za področje izobraževanja, kulture, mladine in športa Tiborjem Navracsicsem o položaju mladih v EU in izzivih Unije, ki še posebej zanimajo mlade.

Pogovor je del niza javnih dialogov, ki jih imajo evropski komisarji po vsej Evropi in jih vodi  Evropska komisija. Svoje mnenje in odgovore na vprašanja o prihodnosti EU na področju dela, okolja, socialne varnosti, migracij,  digitalizacije in drugih temah lahko poveste tudi v vseevropskem javnem spletnem posvetovanju.

Sorodno:

Ni najdenih rezultatov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.