Pa jih imamo!

Štiri zaposlitvene delavnice po vašem izboru bodo potekale id torka, 6 oktobra, do petka, 9 oktobra, od 9:00 do 17:00.

Preberi vsebino in sporoči, na katere prideš najkasneje do PETKA, 2. oktobra!

Prijavnico najdeš SPODAJ! 🙂

CGP za telebane

Kaj je celostna grafična podoba?

Zakaj je dobro imeti CGP za svojo organizacijo/podjetje/projekt?

Kaj z njo sporočamo?

Kako se lotimo njene izdelave?

Vabljen/-a na delavnico, kjer boš spoznala osnovne zakonitosti celostne grafične podobe in se preskusila v izdelavi svoje!

Delavnica bo potekala 6. oktobra od 9.00 do 17:00.

Delavnico bo vodil Simon Korenjak.

Simon se poklicno ukvarja z grafičnim in interaktivnim oblikovanjem na samostojni podjetniški poti. Več kot 15 let sodeluje tudi pri organizaciji dogodkov za mlade. Njegovo vodilo je, da dela resnično, lepo in dobro. Zato je oblikovalski izraz oster in jasen, brez “lišpa” in odvečne dekoracije. Verjame, da ima vsak oblikovalec svoj izraz. Nekomu je bližja ilustracija, drugemu ekspresivne barve, sam prisega na tipografijo. Ampak tako kot v glasbi so tudi tukaj možni presežki v vseh žanrih od popa do klasike. Kaj je pri njegovem oblikovanju najbolj pomembno? Da ni le celofan okoli vsebine, ampak njen integralni del.

Postavi svojo spletno stran

Če na tvoji čeklisti že nekaj časa čaka izdelava lastne spletne strani – je tale delavnica kot nalašč zate. Primerno za popolne začetnike!

Obvezna oprema: osebni računalnik (če ga nimaš, sporoči – nekaj jih imamo mi).

Delavnica bo potekala 7. oktobra od 9.00 do 17:00.

Delavnico bo vodil Rok Pisk.

Rok je velik del svojega znanja in izkušenj pridobil v Inkubatorju Socialne akademije. Znanja iz videoprodukcije, projektnega dela in oblikovanja ter upravljanja spletnih strani sedaj uporablja na samostojni podjetniški poti, pri tem pa pomaga tudi drugim pri učenju izdelave spletnih strani in multimedije.

 

 

Pripovedovanje zgodb kot orodje za oglaševanje

“Prava zgodba za pravo občinstvo ob pravem času ima moč preobražanja njihovih mnenj, stališč in celo vedenja.” – Ernest Kadembo

Pridi na delavnico, kjer bomo spoznavali, kaj je prava zgodba, kako jo povemo pravemu občinstvu in kako uporabiti “storytelling” pri oglaševanju, promociji ter pri zagovorništvu.

Delavnica bo potekala 8. oktobra od 9.00 do 17:00.

Delavnico bo vodil Tilen Lah.

Tilen je študiral tržno komuniciranje in odnose z javnostmi ter dela kot trener različnih veščin. Od 2008 izvaja predvsem izobraževanja za mladinske organizacije (tabornike, zvezi KOMISP in ŠKIS, Mladinski svet Slovenije …) na področju marketinga, menedžmenta, mladinskih politik, mehkih veščin, prepoznavanja kompetenc idr. Pripravljal in organiziral je različne komunikacijske akcije, konference, izobraževanja, kreativne skupine. Neizmerno je navdušen nad uporabniško izkušnjo (UX), igrifikacijo (gamification) vedenjem uporabnika (consumer behaviour) in bi rad s tem nalezel še ostale.

 

Oblike (samo)zaposlitve in finance

Katere oblike zaposlitev in samozaposlitve obstajajo? Kakšne so razlike med njimi in katera je najboljša oblika zame?

Kako je vse skupaj s finančnega vidika: kaj je z davki, prispevki in plačami?

Pridi na delavnico, kjer bomo najprej pogledali različne oblike zaposlitve in dela, ter si pogledali še finančno plat (samo)zaposlovanja.

Delavnica bo potekala 9. oktobra od 9.00 do 17:00 (TBC).

Delavnico bosta vodila Dino Kovačević (TBC) in Janko Korošec.