Nadaljni Coworkingi

Prostor za tvoje pobude, izrečene med delavnicami, se ponovno odpira!

Želimo te povezati in ohraniti super energijo, ki si jo ustvaril/a v skupinah.

Ne želimo namreč, da tvojee ideje ostanejo le zapisane na zidovih socialnih omrežij ali da ostanejo izrečene le med delavnicami …

Pridruži se Coworkingu Inkubatorja 4.0!

  • Kdaj? v ponedeljek, 28. 5 od 12 do 20h.
  • Kje? Na Socialni akademiji, v učilnici, kjer potekajo tudi delavnice Inkubatorja 4.0. (Nova lokacija! Tržaška 132, Ljubljana)
  • Zakaj? Da ti da poleta! Da te navduši, prevzame in da najpomembnejše: dobiš možnost sodelovati pri krajših vsebinah, ki te zanimajo in za njih še ni bilo dovolj časa. Nove pobude za vsebino v naslednjih ponedeljkih zbira:  [email protected].
Kako poteka Coworking?
  • Učilnica bo zate odprta med 12. in 20. uro.
  • Kadarkoli lahko prideš in koristiš internet, so-udeležence z usposabljanj in druge udeležence Inkubatorja, na razpolago ti je tudi navdihujoča knjižnica, kava, čaj in piškoti.
  • Delaj samostojno, v skupini ali pa se pridruži eni izmed delavnic!

Kaj te čaka?

(17-20h) –  Zahtevnejši udeleženci: izziv ali bonus? (vodi: Sašo Kronegger) – Obvezna predprijava.
Imaš izkušnjo z udeležencem, s katerim nisi znal/a delati? Kaj storimo, ko opazimo, da nekdo v skupini pada ven? Kako ugotovimo kakšen je razlog za to in kako ukrepamo? Kaj vse lahko naredimo, kadar smo že vnaprej opozorjeni, da bomo dobili udeleženca za katerega pravijo “da je z njim težko delat”?
Pridruži se nam na triurni delavnici, kjer bomo iskali odgovore na ta in še marsikatera druga vprašanja!

(12-15h) –  Ti si na prvem mestu! (vodi: Mojca Galun)
Čas za individualno svetovanje pri uresničevanju tvojih želja in ciljev, ter iskanje sinergij s Socialno akademijo, ter minglanje z ostalimi udeleženci Inkubatorja 4.0. Poiščimo kako si lahko skupaj pomagamo do boljšega jutri!

(15-17h) – Prvi koraki do grafične fasilitacije (vodi: Mojca Galun)
Bi se rad naučil poenostavljenega risanja, kako vsebine narediti bolj barvite in bolj razumljive? Skupaj se bomo tega naučili in si vzeli čas ustvariti in predstavili določeno tematiko (neformalno izobraževanje, evs,…). Naši zgotovljeni plakati pa bodo še en mesec krasili hodnik Socialne akademije 😉

 

Coworking tokrat vodijo:

Sašo je socialni pedagog in transakcijski analitik – svetovalec. Izvaja izobraževanja in moderira procese za različne naročnike. Teme izobraževanj so predvsem usmerjene v izboljševanje komunikacije na medosebnem in medskupinskem nivoju, sisteme podpore manj izkušenim (prostovoljcem, pripravnikom, novo-zaposlenim, novo-izvoljenim), izobraževanj in usposabljanje različnih deležnikov organizacije, reševanje konfliktov in timsko delo.

 

Mojca je svoje prve izkušnje vodenja delavnic pridobila v taborniški organizaciji, s članstvom v bazenu Mladinskega sveta Slovenije pa je dobro spoznala celoten mladinski sektor. Svojo strast grafičnega oblikovanja je odkrila pri oblikovanju letakov za mladinske aktivnosti, sledilo je veliko ur samostojnega raziskovanja in polnočne kreativnosti, kar ji je koristilo tudi pri diplomskem delu, ko je oblikovala mobilno igro za otroke. Sedaj pa že leto dni skrbi za grafične potrebe na Socialni akademiji.

 

Za koga?

Za vse, ki so že vključeni v projekt Inkubator 4.0 in so se udeležili vsaj ene druge aktivnosti.

Te zanima še kaj? Za več informacij piši na [email protected].


Kaj te čaka naslednjič?

12. in 19. junija od 16:30 – 20:30, torej ob torkih –  Trening asertivnosti ( vodi: Urška Simonišek) – obvezna predhodna prijava!
Trening asertivnosti je proces učenja veščin za samozavestno ravnanje in učinkovito komunikacijo v medsebojnih odnosih. Trening asertivnosti bo potekal v obliki vaj, diskusij, iger vlog, v sproščenem vzdušju, ki omogoča, da učenje novih veščin postane zabava.
Glavne teme, ki so obravnavane na treningih asertivnost so: različni načini vedenja, govorica telesa, samopodoba, ravnanje s prošnjami, sprejetje in podajanje kritike, izražanje čustev, sprejemanje komplimentov, načrtovanje sprememb.

Urška je specializantka pediatrije ter trenerka mehkih veščin. Najbolj uživa v delavnicah in izobraževanjih, ki pomagajo  mladim pri osebnem napredku, kvalitetnejšem in zdravem življenju ter samozavestnejšem nastopu. Kot vodja programa TEDxUniversityofLjubljana je zadnjih 5 let pripravljala govornike, pri bazenih trenerjev MSS, KOMISP in Zveze ŠKIS pa mlade na kvalitetno delo v mladinskih organizacijah.

Sorodno:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.