S promo videom do prepoznavnosti ideje

Na intenzivni 16-urni delavnici se boš naučil-a vsega, kar potrebuješ za izdelavo kratkega promocijskega videa tvoje ideje ali tebe.

 

 

 • Kako se z video vsebino lahko predstavim?
 • Kako načrtovati promocijsko video vsebino: kakšen je namen in cilj, kako predstavitiv svoje vrednote in vizijo?
 • Kako sestaviti načrt (zgodbo, kadre, žanr) v snemalno knjigo?
 • Kaj potrebujem in kako se tehnično pripravim na snemanje?
 • Kako posneti promocijski video?
 • Kako zmontirati posnetek?
 • Kako razširiti video in kako z njim promoviram svoj produkt?

Z dobro pripravljenim promocijskim videom bodo tvoje ideje dobile krila. Predstavi sebe in svoje ideje svetu. Privabi sodelavce in investitorje. Deli svoje znanje in izkušnje, da povzročiš spremembo v svetu!

Video posnetki nam pomagajo sprejemati odločitve o nakupu ali nas prepričajo v neko idejo – lažje jo ‘vzamemo’ za svojo. Še posebej prav nam pridejo ogledi posnetkov pri izdelkih in idejah, ki jih spoznamo prek spleta. Lažje si ljudje namreč stvar ogledajo, kot o njej berejo. Delavnica je odlična priložnost, da to izkoristiš. Vzeli si bomo čas, da načrtujemo in posnamemo kakovosten video. Z neprofesionalnim promocijskim posnetkom si lahko narediš le medvedjo uslugo, z dobro pripravljenim in posnetim videom pa lahko:

 • pridobiš več sledilcev,
 • zgradiš skupnost,
 • predstaviš idejo, prepričaš v nakup ali navdušiš delodajalca.

Za kakovosten proces bosta poskrbeli dve srečanji v skupini (16 ur skupinskega učenja in snemanja) ter do 16 ur možnosti svetovanja in individualnega dela z mentorji (za svetovanje, snemanje in montažo) v coworkingu Inkubatorja 4.0!

 

Kdaj in kje?

Kdaj? 2 torka, 21. in 28. marec 2017, 9:00 – 17:00 + do 16 ur (so)delovanja z mentorji v coworking prostoru Inkubatorja 4.0 (ponedeljek, 27. marec in 3. april)

Kje? Socialna akademija (Ulica Janeza Pavla II. 13, Ljubljana)

Za koga? Zate, če si star med 15 in 29 in aktivno iščeš zaposlitev – tudi če si še proti koncu faksa ali šole.

Za prijavo na usposabljanje moraš biti najprej prijavljen/a v projekt. Si že? Če še ne, vstopi spodaj.

Kako poteka?

Usposabljanje poteka v dveh delih:

 • dva torka bomo v skupini načrtovali svoj promocijski posnetek, izdelali načrt in posneli materiale ter se učili montaže
 • v coworkingu Inkubatorja 4.0 bo ob pomoči mentorjev mogoče svoj posnetek dokončati (izkoristite lahko do 16 ur svetovanja in podpore pri montiranju posnetka)

Priporočamo ti, da se pred tem tečajem udeležiš usposabljanja Moj korak naprej. Svojo idejo s tega usposabljanja prinesi s seboj. 🙂

Obvezna oprema udeležencev: prenosni računalnik.

Delavnico vodita Alenka Potočnik in Rok Pisk

 

Alenka je psihologinja in trenerka mehkih veščin. Decembra 2011 je na treningu trenerjev ugotovila, da jo ustvarjanje okolja, kjer lahko preizkušamo svoje sposobnosti, znanja in veščine neizmerno veseli. Za to se zavzema, gradi in išče tudi kot so-ustanoviteljica zavoda ImpACT. Posebej blizu so ji treningi komunikacije, skupinskega dela in ustvarjalnosti. Ko ne posluša predavanj, se zabubi še med knjige, vseh debelin, barv in oblik – najraje v tiste, ki odpirajo širše poglede, žgečkajo ustvarjalne ideje in hranijo nove in nove misli.

Rok je velik del svojega znanja in izkušenj pridobil v Inkubatorju Socialne akademije. Znanja iz videoprodukcije, projektnega dela in oblikovanja ter upravljanja spletnih strani sedaj uporablja na samostojni podjetniški poti.

Sorodno:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.