Ekipa: STUDIO

Si si vedno želel postaviti svoj lastni audio/video studio?

Pridruži se naši Ekipi!

Postavljali bomo mini domači “DIY” studio. Denferji, stojala za mic in luči, green screen, cable management, osnove akustike prostora …

Audiofili -> Akcija!

Na Socialni akademiji smo se odločili, da postavimo mini studio, ki bo namenjen mladim, ki bi se radi učili in posneli kako malenkost (demo komad, vlog …).

Zakaj?

Ker sva se postavila skupaj dva taka (en bivši profesionalni glasbenik in amaterski snemalec in drugi profesionalni snemalec), ki si večkrat rada kar sama olajšava delo in pustiva dihati denarnici, tako da narediva stvari kar sama. Pa naj bo to kak dušilec, shoulder rig za kamero, led luč ali karkoli nima sreče in nama pristane pod rokami.

In zakaj ne bi postavila studia skupaj s tistimi, ki jim bo prišel prav? S svojim delom in se hkrati naučili kako stvari delujejo in sproti naredili kak kos tudi vsak zase za svojo sobno produkcijo.

Studia se bomo lotili konkretno. Najprej bomo raziskali kaj je potrebno narediti, iskali rešitve, planirali budget, čas, materiale … dela ne bo malo – ampak bo naše!

Za tiste, ki še ne veste kaj je “DIY” (Do It Yourself) in s čim se bomo ukvarjali, si lahko v spodnjih povezavah ogledate nekaj primerov, kaj vse se da narediti z malo truda in planiranja.

Kdaj in kje?

Kdaj?

Dva  podaljšana vikenda (morda za kakšen dan podaljšamo, če “pademo notri”):

  • od četrtka, 23. avgusta, do nedelje, 26. avgusta
  • od četrtka, 30. avgusta, do nedelje, 2. septembra

Plan dela

Četrtek in petek:

  • 12:00 – 17:00 – Načrtovanje dela
  • 17:00 – 20:00 – Akcija! (praktično delo) 🙂

Sobota in nedelja:

  • 9:00 – 17:00 – Akcija! (praktično delo)

Kje?

Dobimo se v prostorih Socialne akademije – Tržaška cesta 132, Ljubljana.

Za koga?

Zate, če si star/-a med 15 in 29 let in če nisi (samo)zaposlen/-a – tudi če si še proti koncu faksa ali šole.

Za prijavo na usposabljanje moraš biti najprej prijavljen/a v projekt. Si že? Če še ne, vstopi spodaj.

Usposabljanje bodo vodili:

Tilen Lah

Tilen je študent tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi ter trener različnih veščin. Od 2008 izvaja predvsem izobraževanja za mladinske organizacije (npr. tabornike, zvezi KOMISP in ŠKIS, Mladinski svet Slovenije …) na področju marketinga, menedžmenta, mladinskih politik, mehkih veščin, prepoznavanja kompetenc idr. Pripravljal in organiziral je različne komunikacijske akcije, konference, izobraževanja, kreativne skupine. (ZTS / svetovna skavtska konferenca, Bledcom, NLB).

Neizmerno je navdušen nad uporabniško izkušnjo (UX), igrifikacijo (gamification) vedenjem uporabnika (consumer behaviour) in bi rad s tem nalezel še ostale.

Rok Pisk

Rok pravi, da se je njegova kariera začela na Socialni akademiji. Tam je pred leti bil udeleženec na tečaju ustvari film, danes pa takšna usposabljanja vodi sam. Poleg tega se kot s.p. ukvarja s spletnimi stranmi, videoprodukcijo in še marsičem.

 

Te zanima še kaj? Za več informacij piši na [email protected].

Sorodno:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.